fbpx

Cleanroom schoonmaak en reiniging

De schoonmaak van uw cleanroom: onze gespecialiseerde expertise

Het beschermen van producten tegen stof en bacteriën tijdens het productieproces is in sommige industrieën cruciaal. Denk hierbij aan de farmaceutische-, elektronische- en foodindustrie. Dit gebeurt in een cleanroom. Hier wordt in een beschermde atmosfeer het aantal stofdeeltjes of bacteriën beperkt.

Voor het reinigen van een cleanroom gelden dan ook strikte procedures. Dit begint al voordat de schoonmaakmedewerkers de cleanroom kunnen betreden. Volgens een vast protocol kleed men zich om in speciaal daarvoor bestemde beschermende kleding, waardoor er zo min mogelijk huidschilfers en kledingvezels de cleanroom mee in worden genomen. Ook het schoonmaken zelf gebeurt anders dan men gewend is. Zo zullen de schoonmakers zich zo langzaam mogelijk bewegen, zodat er minimale luchtverplaatsing is.

De medewerkers van DKF Group zijn hiervoor speciaal opgeleid en VCCN gecertificeerd (Vereniging Contamination Control Nederland). DKF Group is tevens lid van de VCCN.

VCCN gecertificeerd bedrijf

De medewerkers van DKF Group zijn speciaal opgeleid en VCCN gecertificeerd (Vereniging Contamination Control Nederland). DKF Group is tevens lid van de VCCN.

Neem direct contact op!

DKF Group, De facilitaire dienstverlener die met u mee denkt
Landelijk actief in diverse branches