fbpx

Professionele gevelreiniging en onderhoud

Weersinvloeden, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevels. Als de buitenzijde van uw gebouw er vervuild uitziet, biedt DKF Group de oplossing met specialistische gevelreiniging. Wij houden rekening met het materiaal van uw gevel, zoals metselsteen, beton, aluminium of kunststof, hetgeen een verschillende behandeling vereist.

Wij adviseren u niet alleen uw gevel te reinigen, maar ook te kiezen voor het beschermen van uw gevel na de reiniging. Zo kunnen wij een beschermende coating aanbrengen of het gevelmateriaal impregneren. Zo verlengt u de levensduur van uw pand en behoudt u een verzorgde aanblik. DKF Group kan voor u, als u daar prijs op stelt, een meerjarenplan opstellen voor de reiniging en bescherming van de buitenzijde van uw gebouw.

Onze gevelspecialisten beschikken over de juiste vakkennis en zijn allen VCA gecertificeerd. Tijdens de uitvoering van het werk (eenmalig of periodiek) zetten wij onze eigen materialen en hoogwerkers in. Op deze wijze garandeert DKF Group een efficiënte en veilige uitvoering.

Neem direct contact op!

DKF Group, De facilitaire dienstverlener die met u mee denkt
Landelijk actief in diverse branches