fbpx

Glasbewassing

Ramen wassen op een professionele en streeploze manier

Schone ramen dragen niet alleen bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf, maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan uw werkomgeving.

Onze eigen glazenwasserij bestaat uit een enthousiast team van ervaren en opgeleide glazenwassers (S.V.S. en VCA gecertificeerd). Waar mogelijk wordt gewerkt met osmosewater, waardoor er geen reinigingsmiddelen toegevoegd hoeven te worden. Dit heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar ook op het resultaat. Dankzij het gebruik van osmosewater blijven er geen druppels achter op de ramen en worden ze streeploos schoon.

Onze glazenwassers denken graag met u mee. Doordat voor de meeste gebouwen de ladders of hoogwerker kunnen worden vervangen door telescopische materialen, wordt er een aanzienlijke productiviteitswinst behaald. Dit resulteert in een besparing voor u als opdrachtgever. Indien er toch een hoogwerker nodig is op uw locatie is dit geen enkel probleem, wij beschikken namelijk over eigen hoogwerkers die een werkhoogte kunnen bereiken van 25 meter!

Naast glasbewassing verzorgen wij ook antispin behandelingen en gevelreiniging.

Met DKF Group bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand en kiest u voor het behoud van uw ruiten en kozijnen.

Neem direct contact op!

DKF Group, De facilitaire dienstverlener die met u mee denkt
Landelijk actief in diverse branches