fbpx

Een goed onderhouden vloer voor een professionele uitstraling

Een goed onderhouden vloer draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling, maar ook aan de veiligheid en het comfort van uw medewerkers en overige gebouwgebruikers. DKF Group is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Elke vloersoort heeft zijn eigen specifieke behandelplan, wij stellen dit graag voor u op en houden hierbij ook rekening met uw gebruik van de vloer.

Linoleum vloeren onderhouden

Met linoleum worden vloeren bedoeld die uit linoleum, vinyl (pvc) of rubber bestaan. Kortom, de elastische vloeren. Een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen maar ook kantoren. Linoleum vloeren verliezen snel hun kleur, uitstraling en de toplaag beschadigt snel. Regelmatig, tijdig en vakkundig onderhoud is hier dan ook van belang, zoals het strippen en in de was zetten van de vloeren. DKF Group heeft vakbekwame medewerkers die het vloeronderhoud graag voor u verzorgen.

Stenen vloeren onderhoud

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, zowel in kleur als materiaal. We maken onderscheid in tegelvloeren (geglazuurd en ongeglazuurd) en natuurstenen vloeren. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere, maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.
In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op, evenals restanten van schoonmaakmiddelen. Met de juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw. Reinigen, impregneren, slijpen, polijsten, kristalliseren en/of sealen, wij geven graag advies op maat over de juiste behandelmethode.

DKF Group behandelt de volgende soorten natuursteen: Marmer, Graniet, Travertin, Kalksteen en Lavasteen.

Neem direct contact op!

DKF Group, De facilitaire dienstverlener die met u mee denkt
Landelijk actief in diverse branches